Bilgi 2020 Haziran Web Admin

Panda Security / 2009 Anti-Virüs Yazılımları

Panda Security, 2009 model bilgisayar koruma yazılımı serisini piyasaya sürdü.


Anti-virüs yazılımı Panda Antivirus’ın üreticisi Panda Security, Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 ve Panda Global Protection 2009'u yayınladı.
‘Collective Intelligence’ özelliğiyle internet bağlantısına az yük bindiriyor
‘TruPrevent 2.0' özelliğiyle kötü niyetli yazılımları tespit ediyor
‘Identity Protect ‘ özelliğiyle heuristik tarayıcı ve Truva atlarına karşı güçlendirilmiş özellikleriyle 2009 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Siparişlerinizi Bekliyoruz !!

Bilgi 2020 Mayıs Web Admin

Bizimle var mısınız? / Ortak platform geliştirelim.

*Açık Teklif
*
Gelin el sıkışalım krizden karlı çıkalım. Biz Bursoft olarak yazılım konusunda sizlere sonsuz destek sunalım; siz de Bursoft'un katkılarıyla gücünüze güç katın. Bize yazın, birlikte proje geliştirelim. Unutmayın en iyi yatırım fırsatları, kriz zamanlarıdır.
Zaman, Yerde ve  İnsanlar  Uygunsa Hedefe Ulaşılır.

Bilgi 2020 Nisan Ahmet ÇAKIR

Bursoft Uzak Masa Bağlantısı

Bursoftan hizmet almak artık çok daha kolay. Sizlere Kolay Güvenli ve İvedi Hizmet etmek için Uzak masa bağlantısını devreye aldık. Uzak Masa Uygulamasını indirmeniz yeterli. Mümkünse uygulamayı masa Üstüne kaydedin ve bize ID numaranızı bildiriniz. Tel : +90 224 2204802 . Bursoft Çalışanı Sizlere en kısa Sürede bağlanacak ve karşılıklı olarak problemlere çözüm arayacağız.

Yazılım 2015 Kasım Web Admin

Kalem PC

Ideacentre Stick 300, Windows 8.1 işletim sistemiyle geliyor. Cihazın kapasitesi 32 GB. Intel Atom Z3735F işlemciyle gelen cihaz, 2 GB RAM'le çalışıyor. Intel'in Compute Stick'inin 149 dolarlık fiyat etiketi karşısında 129 dolar fiyatla satışa sunulacağı söylenen Lenovo Ideacentre Stick 300 mini PC'si, ülkemize ne zaman gelir sorusunun cevabı ise şu an için belli değil.

Bilgi 2009 Mart Web Admin

Conficker Solucan / 1 Nisan’da ev kullanıcılarını da vurabilir!

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havaalanı'ında da işlerin aksamasına sebep olan Conficker solucanı, 1 Nisan'da ev kullanıcılarınıda vurabilir.

Geçtiğimiz günler Atatürk Havaalanı olmak üzere birçok havaalanında bilgisayar sistemlerinin durmasına sebep olan Conficker solucanın yeni bir versiyonu 1 Nisan'da tekrar aktif hale gelebilir.

Son yılların en büyük kabusu haline gelen Conficker internet üzerinden kendisini güncelleyerek çok daha güçlü hale geldi. Virüsün davranışlarını yakından inceleyen Computer Associates (CA) yetkilileri, Conficker'ın 1 Nisan günü büyük bir hareketlenme içine gireceğini iddia ediyorlar.

CA'nın açıklamasına göre virüsün güncellenen son sürümü yakalanmamak konusunda son derece başarılı. Windows'un güvenlik ayarlarını kendiliğinden düşürebilen Conficker, ayrıca sistem geri yükleme noktalarını ve …

Bilgi 2009 Şubat Web Admin

Microsoft Office 2007 Eklentisi

Microsoft Office 2007 Eklentisi: Microsoft PDF Olarak Kaydet

Microsoft Office 2007 uygulamalarının hangisinde çalışırsanız çalışın, o anki içeriği PDF formatında kaydetmeniz için hazırlanmış bedava bir eklenti yer alıyor. Böylece PDF formatına dönüştürme işlemini hızlıca halledebilirsiniz.

Eklenti sadece 915 KB boyutunda ve alttaki tüm Microsoft Office 2007 uygulamalarını destekliyor.

* Microsoft Office Access 2007
* Microsoft Office Excel 2007
* Microsoft Office InfoPath 2007
* Microsoft Office OneNote 2007
* Microsoft Office PowerPoint 2007
* Microsoft Office Publisher 2007
* Microsoft Office Visio 2007
* Microsoft Office Word 2007

Uygulamanın desteklediğin işletim sistemleri ise şunlar:

* Windows Server 2003
* Windows …

Bilgi 2009 Ocak Web Admin

Bilgisayarlara virüs alarmı !

İngiliz uzmanlar, çok etkili bir bilgisayar virüsünün dünyada 15 milyondan fazla bilgisayara bulaştığını bildirdiler.


The Independent gazetesinin haberine göre, ‘Downadup’, ‘Conficker’ veya ‘Kido’ olarak bilinen bilgisayar solucanının sadece son 3 günde 6 milyon PC’ye bulaştığını belirten bilgisayar güvenliği uzmanları, İngiltere’de aralarında hastaneler ve Savunma Bakanlığı’nın da bulunduğu 3 binden fazla kuruluşun virüsten etkilendiğini kaydettiler. Uzmanlar, virüsün ABD, Rusya, Çin ve Hindistan’daki etkilerinin de merakla beklendiğini belirttiler.
Virüsün bilgisayarın normal çalışmasını etkilemediğini, ancak amacını sonradan yerine getirebilecek biçimde tasarlanmış olabileceğini kaydeden güvenlik analistleri, virüsün internet hesap ayrıntı ve şifreleri gibi kişisel bilgileri ele geçirebilecek şekilde tasarlanmış olabileceği uyarısında bulundular.

Yazılım 2008 Kasım Web Admin

5510 Sayılı SGK Kanunu / Bursoft Hazır

5510 sayılı SGK kanunu 29-eylül 2008 tarihli resmi gazete 2008-14173 sayılı bakanlar kurulu kararı ile açıklanan kısa vadeli sigorta kolları prim oranı 0.05 düşürülmesi ile 2008-93 sayılı SGK genelgesine göre şartları taşıyan işverenler için uygulanacak malulluk yaşlılık ölüm sigortalıları prim oranı %5 lik işveren prim indirimi ile ilgili çalışma programa uygulanmış olup kullanıcılara aktarımı sürmektedir.
Programınız Güncellendikten Sonra
Yapılması gereken işlemler:
Firma özel kuralları girişinde
Firmanın tabi olduğu kanun tanımı girişi yapılmalı 5510 kanun kapsamından faydalanacaksa 05510 yararlanmayacaksa 00000 seçilmeli
e-bildirge ekranında döküm detayı seçeneğinde HEPSİ seçilmeli
Program xml dosyasını, tabi olunan kanuna göre aktarmaktadır. E-bildirge dosyası ekrana aktarıldığında kanun …

Yazılım 2008 Ekim Web Admin

SSK İşyeri Sicil No / NACE kodu değişikliği

5510 sayılı kanun kapsamında nace kodu kullanılması zorunluluğu sebebi ile 2008/10 dönemden itibaren SGK’ nın  işyerinize tahsis ettiği yeni işkolu kodunuz ssk.gov.tr sayfanızda belirtilmiştir.   Aylık prim ve hizmet belgesini e-bildirge  formatı olarak  alıp programdan  otomatik aktarma yapıyor iseniz, aktarma sorunu ile  karşılaşmamanız için;  söz konusu işkolu kodunuzun  firma kartı  -işyeri ssk sicil  no bölümünden değiştirilmesi gerekmekted

Bilgi 2008 Temmuz Web Admin

Word Dosyalarına Dikkat

Panda Güvenlik, Word kullanıcılarını, son zamanlarda yayılmaya başlayan yeni bir zararlı konusunda uyardı. Tixcet.A isimli zararlı .DOC, .MP3, .MOV, .ZIP, .JPG gibi popüler formatlara sahip dosyaları silerek yerlerine kendini kopyalıyor.
Ancak bunu yaparken dosyanın adı ya da simgesi değişmiyor. Yani kullanıcı, zararlıyı çalıştırmadan önce normal bir Word ya da MP3 dosyasını açtığını zannediyor.

Sisteme bir Word dosyası gibi bulaşan solucanın ulaştığı sistemlerde Bildirim alanında "CETIX" ibaresi beliriyor.

Panda, belirtilen uzantılara sahip dosyaları kaybetmek ve neredeyse her köşede CETiX ibaresini görmek istemeyen kullanıcıları, bilmedikleri dosyaları açmamaları ve güvenlik yazılımlarını her zaman güncel tutmaları konusunda uyardı.

(www.tubiderbd.com)

->